> Lokaal vertrouwd

Graag stel ik me aan u voor

Sinds lange tijd is Rob Brands Financieel Advies geen onbekende in de regio Hellendoorn/Nijverdal en Twenterand. Overigens bestrijkt het werkgebied de hele provincie Overijssel.

Met gedegen opleidingen en bijna 40 jaar ervaring bent u hier aan het goede adres als het gaat om Hypotheek, Verzekering, Pensioen, Financiële Planning, Sparen en Lenen. Uiteraard zijn wij bij het SEH aangesloten als Erkend Hypotheek Adviseur. En vanzelfsprekend WFT-gecertificeerd op alle vakgebieden.

Samen met de ondersteuning van Lifetime.nu kunnen wij u een gedegen oplossing bieden voor al uw wensen en eisen. Dit alles in samenwerking met notarissen, makelaars en taxateurs, boekhouders en accountants met wie wij samenwerkingsverbanden hebben, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit van dienstverlening.

Wij vertalen uw situatie naar een duidelijk en begrijpelijk advies. Passend bij uw situatie. En die is strikt persoonlijk, iedereen is tenslotte anders. Op maat en zonder kleine lettertjes. Dat is de kracht van Rob Brands Financieel Advies.

Niet alleen de particulier kan bij en via ons worden geholpen, maar ook de ZZP-er en het MKB.